Boende på Örums Nygård

Örums Nygård ligger mitt i det vackra skånska åkerlandskapet med utsikt över vidderna på Österlen.


Vi har 21 rum med plats för ca 50 gäster. 15 av rummen ligger i huvudbyggnaden och resten i vår ombyggda verkstad där rummen invigdes hösten 2019. Varje rum har sin egen personlighet och olika namn inspirerade av det vackra odlingslandskapet t.ex Betan, Hagen, Ängen och Maskrosen. Vissa av rummen har egen uteplats åt söder. Samtliga är utrustade med egen dusch, toalett och TV. Alla våra rum är handikappsvänliga och 2 rum är speciellt handikappsanpassade. Vill du ta med dig din kära vän hunden så har vi även några särskilda hundrum, men ett sådant måste bokas före ankomst.

Våra avbokningsregler

Just nu har vi mer generösa avbokningsregler pga covid-19 och avbokning av paket, där middag ingår, skall avbokning ske senast 1 dygn innan ankomst, dvs senast kl 14.00 dagen innan ankomst. Vid avbokning senare än så debiteras fullt pris på paketet som bokats. Vid avbokning av hotellrum där middag ej ingår skall avbokning ske senast 18.00 kvällen innan ankomst. Vid avbokning senare än så gäller full betalning för hotellrummet.

Pris inklusive frukost

Dubbelrum:  från 2.090:-/natt
Familjerum: från 3.090:-/natt
Enkelrum: från 1.590:-/natt
Tillägg för hund: 200:-/hund/natt

Tillgång till spaavdelningen, badrock, handduk och badtofflor ingår i alla rumspriser.

Avskilt boende på gården i lägenhet med egen trädgård

I lägenheten har man tillgång till kök, vardagsrum med soffa och TV, två toaletter varav en med dusch, uterum och en egen trädgård. Det finns två sovrum med skjutdörr emellan och därför lämpar sig huset bäst för en familj. I det ena rummet finns en dubbelsäng och i det andra två enkelsängar.

Boende i lägenhet

Pris tre dygn, upp till 4 personer: 8.085:-
Pris vecka, upp till 4 personer: 11.700:-
Boende i extrasäng, pris per person: 300:-/natt

Tillgång till spaavdelning, sänglakan, handdukar och städning ingår i priset. Önskar ni ta del av vår frukost kostar den: 145:-/vuxen, 65:-/barn under 14 år.
Lägenheten är tillgänglig v.26-33

Hotellets öppettider

Incheckning kl. 14.00 (OBS! v.26-33 kl.15.00). Utcheckning kl. 10.30.