Örums Nygård är det familjära hotellet på Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om man är här privat eller deltar i en konferens. På Örums Nygård upplever man en genuin atmosfär och hemmakänsla.

Vi söker en kreativ ledare för köket som i huvudansvar ska se till att våra gästers upplevelse blir något utöver det vanliga.

Restaurangen i sig kommer ha en uttalad lokal anknytning, maten ska vara präglad av Österlen med fokus på råvaran och lokala producenter.

Vi är på väg att sätta vår prägel på restaurangen och söker dig som tycker detta verkar intressant och tillsammans med oss vill utveckla och förverkliga vår idé.

Vem är du:

Som person är du ödmjuk, nyskapande och trygg, med god självkänsla och integritet. Du har en karismatisk sida och trivs med att prata med gäster och vistas i restaurangen. Du har ett genuint intresse för mat och dryck

 

                  Vad gör dig till rätt person?
• Du är ansvarstagande
• Du har stor förståelse för råvaror och hur du på bästa sätt förädlar dem
• Brinnande intresse för mat, servering och gästnöjdhet
• Du är van vid att hålla goda relationer till leverantörer och producenter
• Du förstår dig på siffror och har erfarenheter inom köksekonomi
• Du har stark genomföringskraft och är van att gå från idé till handling
• Du har inga problem med att arbeta kvällar och helger

 

                   Personliga egenskaper:
• En ödmjuk ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa
• Kreativ och ett starkt fokus på att ständigt utveckla produkt och organisation
• Resultat och måldriven
• Kommunikativ och coachande

Om detta låter spännande och om du känner att du har det som krävs.
Då ska du kontakta oss.

Sista ansökningsdag :
25 februari 2018

Varaktighet:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Kontaktperson:
Maria Hallin 0411-52 40 80
Endast ansökan vi mail:
kock@orumsnygard.se