Vill du vara med på en spännande resa och bli en del av vårt härliga team?

Nu har sommaren snart passerat och vi är i behov av personal på en del positioner. Vi behöver förstärkning inom reception, servis, disk och städ. Läs under respektive område:

Reception

Österlen är hetare än någonsin och vi letar efter en erfaren receptionist som är våra gästers första kontakt. Som receptionist är du spindeln i nätet på hela anläggningen och vi utlovar ett varierat arbete. Är Du en fena på att bemöta människor, hantera många uppgifter samtidigt och har erfarenhet av receptionsarbete (gärna hotellsystemet Visbook samt BookVisit)? Ja, då vill vi hemskt gärna att Du söker tjänsten bums!

På Örum är det viktigt att man är en positiv lagspelare som hela tiden strävar mot samma mål – att göra dagen trivsam för både våra gäster och kollegor! Tjänsten är på 80% tillsvidare med möjlighet till 100%. Vi ser gärna att vi kan tillsätta den direkt, så tveka inte att mejla din ansökan till jeanna@orumsnygard.se

Städ

21 rum, ett spa, en bar, två konferenser och en restaurang sköter sig inte själv! Vi söker dig som vill bli en del av vårt städteam med start omgående. Det handlar främst om helger, men även del mitt i veckan. Såklart är det en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete, men vi tänker att om du är serviceinriktad, trevlig, noggrann och företagsam så löser sig resten!

Servis & disk

Har du jobbat inom servering eller disk i sommar och vill fortsätta på helger i höst & vinter? Eller är du bara en serviceinriktad person som är nyfiken på hur det är att jobba på ett hotell med restaurang, konferens och spa? Ja, det räcker fint det!

Vi söker dig som är en ansvarsfull, flexibel, noggrann, gästvänlig, ödmjuk och positiv lagspelare som tillsammans med oss vill sträva efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse på alla plan. Du kan ha fyllt 18 år, men vi söker även dig som går på gymnasiet. Eftersom Örums Nygård ligger ute på landet är det en klar fördel att ha någon form av körkort.

Örums Nygård är det familjära hotellet på Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om man är här privat eller deltar i en konferens. Vår anläggning är öppen året runt och vi som jobbar här har en stark känsla för att ständigt leverera det bästa till våra gäster och med vår laganda erbjuder vi en härlig arbetsplats med många trevliga kollegor.

Känner du dig taggad, nyfiken och glad när du läser detta? Tveka inte att skicka in ditt cv och personliga brev till jeanna@orumsnygard.se

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev till jeanna@orumsnygard.se

Har du några frågor om tjänsten kontakta Maria Hallin eller Jeanna Rönn på 0411-52 40 80.

Ett litet smakprov

Välkommen att kontakta oss

Har ni några frågor om vårt hotell, restaurang eller önskar besöka oss? Ring oss på 0411-52 40 80 eller skicka ett mail!