Vill du vara med på en spännande resa?

Vår kökschef Joakim ska starta eget, så nu söker vi en ny stjärna till vårt kök.


Örums Nygård är det familjära hotellet på Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om man är här privat eller deltar i en konferens. Då företaget växer med fler hotellrum söker vi nu dig som vill vara med på resan och växa tillsammans med oss. På Örums Nygård samarbetar alla och vi jobbar tillsammans för att ge våra gäster en bra upplevelse och för att hela tiden utvecklas som restaurang och hotell. Samarbete mellan kök och service är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra gäster en bra upplevelse.

Är du vår nya kock?

Du ska vara en hungrig matlagare, ha en stor passion för mat och tillsammans med oss på Örums Nygård ta oss till nästa nivå. Du bör ha blicken för detaljer och ge det lilla extra för att skapa WOW-upplevelser för våra gäster. Vi söker dig med personlighet, integritet och rejäl portion glimt i ögat. Vi vill att du är långsiktig i din anställning så vi tillsammans kan bygga vidare på Örums Nygårds restaurang under lång tid.

Ditt fokus ska vara matlagning, menyer och kvalitet. Ni är två kockar som tillsammans delar ansvar och jobbar mot gemensamt mål och visioner. Vi vill att du ska se närproducerat som en tillgång. En del är att vara kreativ och skapa härliga menyer till lunch- och kvällsgäster och leverera fika åt våra konferensgäster. Allt detta efter säsongens råvaror och efter vad gästen önskar.

Vi kommer erbjuda dig en individuell lönesättning, en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö. Då Örums Nygård ligger mitt på Österlen så behöver du körkort och tillgång till bil. Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV, personligt brev och referenser till kock@orumsnygard.se
Har du några frågor om tjänsten kontakta Maria Hallin på 0411-52 40 80.

Ett litet smakprov

Välkommen att kontakta oss

Har ni några frågor om vårt hotell, restaurang eller önskar besöka oss?
Ring oss på 0411-52 40 80 eller skicka ett mail!