Restaurang på Örums Nygård

På Örums Nygård har vi skapat restaurangen som vi själva skulle vilja besöka.


Vi har hämtat inspiration från det traditionella skånska köket, till detta har våra kockar lagt en twist. Tillsammans med utvalda kvalitetsråvaror, ett intressant vin och ölsortiment, vill vi bjuda på en klassisk restaurangupplevelse med utpräglad hemkänsla. Välkomna till bords på Örums Nygård!

Restaurangens öppettider

Fredag och lördag öppet från kl. 18.00.
Mitt i veckan efter överenskommelse.

Högsäsong v.26-33 har vi öppet alla kvällar mellan kl. 18.00-21.00.

Boka bord på 0411-52 40 80 eller info@orumsnygard.se

 

Meny januari-februari


Ett glas mousserande innan maten

Cremant de Bourgogne Cuvée Carl-Otto från Köpingsbergs vingård 90:-/glas

Förrätter

Kallrökt hälleflundra med dillpicklade sojabönor, kavringsmulor och cheddarkräm 125:-
Örtgravat reninnanlår med salladslök och löjrom 145:-

Varmrätter

Krabbfylld kungsflundrafilé med syrlig dillsås och grön sparris 255:-
Lammracks med vitlökssky, semitorkad tomat, palsternacka och rostad potatispuré, smaksatt med chêvre 275:-
Helstekt oxrygg med shitake och madeirasås, rostad potatis 245:-

Desserter

Mjölkchokladmousse med björnbärskompott och rostade pecannötter 95:-
Glace au four med hallonglass och lakritssås 95:-

För Barnen

Halva portioner av samtliga rätter till halva priset
Barnportion köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingon 

 

Intressant vin & ölsortiment

Till god mat ska man även dricka gott.

Vi har ett stort urval av intressanta röda, vita och mousserande viner, ölsorter samt flera alkoholfria alternativ.

Se vår vinlista här

Restaurangens öppettider

Fredag och lördag öppet från kl. 18.00. Mitt i veckan efter överenskommelse.

Högsäsong v.26-33
Restaurangen har öppet alla kvällar mellan kl. 18.00-21.00.