Nu är sommaren snart förbi och våra kockar med Linus i spetsen presenterar nu en helt magisk höstmeny! Låt er hänföras av deras känsla för riktigt god mat och känn er varmt välkomna till vår mysiga restaurang alla fredagar och lördagar, men även vissa kvällar mitt i veckan!
MENY 1
Gäller lördag v.37, tisdag, torsdag och lördag v.38 samt tisdag, torsdag och lördag v.39
Gratinerad kallrökt lax från Kåseberga med fänkål, tomat, timjan och rotfruktschips
***
Enbärsfriterat vildsvinslägg samt rosmarinsmaksatt korv från Södra Kompaniet som serveras med rotselleri och rostad valnötssky
***
Havtornssorbet med mandelkaka och råkräm med smak av Bourbornvanilj
MENY 2
Gäller fredag v.37, fredag v.38 samt måndag, onsdag och fredag v.39
Rosépeppargravat fasanbröst med jordärtskockssoppa, gulbeta och rispapper
***
Rotfruktsöverbakad sejrygg med brynt smöremulsion samt bakad höstkål och picklad svamp
***
Ljummen nougat med choklad och kastanjeglass samt saltrostade hasselnötter
VÄLJ TILL
Lingongranité med släbosnus och kolasås
***
Gårdsost från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med sichuanpeppar, smaksatt åkerbärsdipp samt knäckebröd från Bagaren & Konditorn