Meny vecka 21
Torsdag & lördag
Förrätt
Lättgravad pilgrimsmussla med råmixad blomkål, blomkålsskum samt rökt mandel och brynt smör
Varmrätt
Pepparrotsbakat tuppbröst från Munka Ljungby med eldad gurka samt majrova kokt i syrad dillgrädde
Dessert
Mousse av hallon och vit choklad med kompott av rabarber och röda vinbär samt krossade sirapsbröd och apelsinpulver
Fredag
Förrätt
Mejramsfriterad griskind med puré av rostad fjolårspotatis samt
vinaigrette av silverlök och libbsticka
Varmrätt
Fänkålsconfiterad långafilé med grön Skillingesparris och kålrabbi samt skaldjursbuljong och körvelmajonnäs
Dessert
Mjölkpudding med violmaränger och blåbärssorbet samt
lakritsrostade cashewnötter
Vegetariskt alternativ finns
För våra yngre gäster
Halva portionen av samtliga rätter till halva priset
eller
Färsk pasta med köttfärssås och extralagrad parmesan
Restaurangens öppettider
Vår restaurang har fram till sommaren öppet tors-lör med start 17.30. Om vi har konferenser hos oss är restaurangen öppen även mitt i veckan. För att se vilka dagar det gäller just den här veckan samt för att spana in vår spännande meny, klicka på fliken "Meny" under Restaurang.
Ring eller maila oss gärna om du vill boka bord eller har frågor kring ett visst datum.
0411-52 40 80 eller info@orumsnygard.se
Vin & ölsortiment
Till god mat ska man även dricka gott. Vi har ett stort urval av intressanta röda, vita och mousserande viner, ölsorter samt flera alkoholfria alternativ. Till varje rätt har vi valt ut en passande dryck och rekommenderar därför vårt dryckespaket.
Vill du äta i vår mysiga restaurang?
Välkommen att kontakta oss för att boka bord.