Ja, tro det eller ej, snart är våren och påsken här! Vi har en alldeles underbar vårmeny, komponerad av Linus, som kan avnjutas här i vår restaurang eller hämtas som take away med start vecka 13.
I påsk har restaurangen öppet skärtorsdag-påskdagen och om ni vill hämta maten så vänligen beställ senast kl.16 dagen före.
Aptitretare
Friterad skarpsill från Brantevik med kaprisäggkräm samt vitlök- och chilimarinerad spetskål 70kr
Förrätt
Bergamottgravad havsöring med kräm av gröna ärtor och avocado samt syrad kålrabbi och vinaigrette av gräslök och stenbitsrom
Varmrätt
Majskyckling från Munka Ljungby med brynt havskräftsemulsion, friterad rotselleri samt sotad vårlök och ramslökspulver
Dessert
Vit chokladmousse med smak av mandel och brynt smör samt kyld rabarberbuljong och jordgubbar marinerade i björksirap
Pricken över i
Extralagrad prästost med nässelsyltat fjolårsäpple samt ölstekta rågbrödssmulor 65kr
Tre rätter 465 kr Två rätter 365 kr