Boende på Örums Nygård

Örums Nygård ligger mitt i det vackra skånska åkerlandskapet med utsikt över vidderna på Österlen.


Hos oss bor ni i hjärtat av Österlen med närhet till det mesta. Vår ambition är att det ska kännas som hemma men såklart med den lyx som ett hotell ska medföra. Hotellet är uppdelat i två byggnader där själva huvudbyggnaden innehåller reception, restaurang, 15 rum, konferens, bar och spa. 2019 förvandlades gårdens verkstad till 6 nya rum.

Under sommaren 2022 öppnar vår pop-up BBQ restaurang, "Svinarojtarens loge", åter upp sina portar. Den håller öppet ons-lör under v.27-32 och övriga kvällar är restaurangen inne på hotellet öppen. Vi har alltså en restaurang öppen i taget. Varje onsdag är det allsångsquiz i logen och vissa kvällar underhållning av olika slag (läs mer här).

Vår verkstad på gården byggdes hösten 2019 om till 6 dubbelrum med egen uteplats. Detta bygge finansierades till viss del av ett stöd från Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Våra avbokningsregler

Vid avbokning av paket, där middag ingår, skall avbokning ske senast 72 timmar före ankomst, dvs senast kl 14.00 3 dagar innan ankomst. Vid avbokning senare än så debiteras fullt pris på paketet som bokats. Vid avbokning av hotellrum där middag ej ingår skall avbokning ske senast 18.00 dagen innan ankomst. Vid avbokning senare än så gäller full betalning för hotellrummet.

Pris inklusive frukost

Dubbelrum:  från 2.090:-/natt
Familjerum: från 3.090:-/natt
Enkelrum: från 1.590:-/natt
Tillägg för hund: 200:-/hund/natt

Tillgång till spaavdelningen, badrock, handduk och badtofflor ingår i alla rumspriser.

Avskilt boende på gården i lägenhet med egen trädgård

I lägenheten har man tillgång till kök, vardagsrum med soffa och TV, två toaletter varav en med dusch, uterum och en egen trädgård. Det finns två sovrum med skjutdörr emellan och därför lämpar sig huset bäst för en familj. I det ena rummet finns en dubbelsäng och i det andra två enkelsängar.

Boende i lägenhet

Pris tre dygn, upp till 4 personer: 8.085:-
Pris vecka, upp till 4 personer: 11.700:-
Boende i extrasäng, pris per person: 300:-/natt

Tillgång till spaavdelning, sänglakan, handdukar och städning ingår i priset. Önskar ni ta del av vår frukost kostar den: 145:-/vuxen, 65:-/barn under 14 år.
Lägenheten är tillgänglig v.26-33

Hotellets öppettider

Incheckning kl. 14.00 (OBS! v.26-33 kl.15.00). Utcheckning kl. 10.30.