Våra rum

Hos oss har varje rum sin egen personlighet och olika namn inspirerade av det vackra odlingslandskapet, t.ex Betan, Hagen, Ängen och Maskrosen. Vissa av rummen har egen uteplats åt söder. Samtliga är utrustade med egen dusch, toalett och TV och våra sängar är 90 eller 180 cm. Alla våra rum är tillgänglighetsanpassade och två rum är speciellt tillgänglighetsanpassade. Vill du ta med dig din kära vän hunden så har vi även några särskilda hundrum, men ett sådant måste bokas före ankomst.


 

Dubbelrum

Våra dubbelrum har utsikt mot vår mysiga innergård och ligger i huvudbyggnaden tillsammans med restaurang, konferens och spa. Rummet är möblerat med en 180 cm dubbelsäng, sittmöjligheter, TV och badrum.

Gårdsrum

Sedan hösten 2019 hittar ni gårdsrummen i vår ombyggda verkstad. Där kan ni njuta av er uteplats som vätter mot innergården och logen. Rummet är möblerat med en 180 cm dubbelsäng, sittmöjligheter, TV och badrum.

Familjerum

I huvudbyggnaden hittar ni våra personligt inredda familjerum med plats för upp till fyra personer (2 vuxna och 2 barn). Rummet har uteplats mot de omgivande böljande fälten och är möblerat med en 180 cm dubbelsäng, bäddsoffa, TV och badrum.

Österlenrum

Våra lyxigaste dubbelrum med uteplats med fantastisk utsikt. På rummet hittar ni en 180 cm dubbelsäng, sittmöjligheter, TV och badrum. Här finns det möjlighet att sätta in en extrasäng, vänligen kontakta receptionen för bokning av detta.

Boka paket & rum samtidigt

Du kan boka våra paketarrangemang samtidigt som du bokar rum.
Välj mellan Äntligen Fredag, Gårdspaket, Helgpaket och På tu man hand.