Konferens på Örums Nygård

Vi skräddarsyr er konferens, kick-off, event eller möte på Österlen.


På Örums Nygård finns två konferenslokaler, modernt utrustade med plats för 50 respektive 12 personer. Den stora lokalen möblerar vi självklart efter ditt önskemål. Den lilla lokalen står alltid i styrelsesittning. I lokalerna ingår projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial, gratis wifi samt vatten och frukt. Hotellanläggningen passar även bra för seminarier och mindre sammanhang som ostörda arbets- och styrelsemöten. Vi ser till era önskemål och behov!

Vi är stolta medlemmar och samarbetspartners till Skånska Möten som bokar och marknadsför mötesanläggningar i hela Skåne. Örums Nygård är därmed utvalt att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett fyrtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkomna att besöka www.skanskamoten.se för mer information.

Vi samarbetar även med Kontur Konferens AB


Varför väljer företag att ha sina konferenser på Örums Nygård?

Hör två av våra återkommande gäster berätta;

"När vi genomför ledarutvecklingsprogram söker vi en miljö som är avskild och ger lugn och ro, där vi och våra deltagare kan fokusera på uppgiften. Det hittar vi på Örums Nygård, där det är en skön och avkopplande stämning. Här får vi ett personligt bemötande, vi vet att maten är god, vällagad och snyggt upplagd, att konferensrummet och tekniken fungerar bra och att fikan alltid är fräsch och genomtänkt. Hotellrummen är smakfullt inredda och ger lugn och harmoni - det är viktigt att kunna vila bra mellan arbetsdagarna och vi vet att våra deltagare uppskattar att kunna koppla av i spaet eller njuta framför brasan efter en intensiv dag."

Susann Arvidsson              Lena Holmberg

Aktiv Utveckling                       Karakai AB


"UGL är en förkortning av Utveckling av Grupp och Ledare och är en utbildning som riktar sig till de som önskar utveckla sitt medarbetarskap och ledarskap. Utbildningen kan även företagsanpassas där kunden bestämmer innehållet. Utbildningen består av fem kursdagar i följd med övernattning samt en dags uppföljning. En UGL kräver mer av platsen, att den erbjuder en lugn och fridfull miljö där inget stör runt omkring och deltagarna umgås och fokuserar på utbildningen.

Omgivningen får inte sticka ut och ta energi, det får inte bli fel fokus för att sängen är dålig eller att maten inte är till belåtenhet. Anläggningen ska förstärka utbildningen och förbättra helheten för deltagarna. Kursen kräver en flexibilitet i bl a tider och upplägg och den hittar jag på Örums Nygård.

Jag brukar känna in platsen, miljön och människorna på en anläggning och Örums Nygård andas Maria (ägaren) som sätter en fin kultur på stället, det är en oerhört genuin känsla i personalen. Jag har varit på många andra ställen som jag har tvingats lämna eftersom de inte uppfyller mina krav. Örums Nygård är en mycket prisvärd anläggning som jag kan varmt rekommendera."

Claes-Göran ”CG” Månsson

CM Development

CM-Development.se

Kontakta oss för prisförslag

Vänligen kontakta oss om ni har några frågor angående er konferens och för prisförslag.

Ring oss på 0411-52 40 80 eller skriv till info@orumsnygard.se

Kombinera konferensen med aktiviteter...

Passa på att kombinera konferensen med någon gruppstärkande aktivitet. Vi samarbetar med Adventura som erbjuder en rad spännande aktiviteter. Se deras aktivitetsbroschyr HÄR samt deras HEMSIDA.

VAD ÄR JUST ERT FÖRETAG INTRESSERADE AV?

Önskar ni ta det lite lugnare kan vi arrangera vinprovning i samarbete med Köpingsbergs vingård ett stenkast härifrån http://www.kopingsberg.se 

... eller föreläsning

"Ledarskap när det är som bäst"

Carina Jönsson (CJ Consulting) har stor erfarenhet av ledarskap och ledarskapsutveckling. Nu föreläser hon om ledarskap med fokus på ett effektivt personligt ledarskap hur du prioriterar och skapar möjligheter för dig och ditt team. Att följa planer och nå mål – med ett effektivt personligt ledarskap blir din roll enklare. Nyckeln är kommunikation och tydlighet. Ett ledarskap i balans ger resultat och är dessutom väldigt kul och belönande.
Du får inspiration och handfasta tips på hur du med ledarskap ökar möjligheterna till att vara den attraktiva arbetsgivaren du vill vara, agerar utifrån värderingar som är gemensamma och har kul på jobbet.

Låt er under 1,5 timme inspireras och ta del av Carinas tips och erfarenheter!

Kontakta oss på 0411-524080 alt info@orumsnygard.se för bokning

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy ert arrangemang!

Sova gott är viktigt för en bra konferens

Därför har vi utrustat våra rum med riktigt sköna sängar och alla deltagare bor nära varandra med gemensamt sällskapsrum.

Läs mer om våra rum

Kontakta oss för prisförslag

Vänligen kontakta oss om ni har några frågor angående er konferens och för prisförslag.