Konferens på Örums Nygård

Vi skräddarsyr er konferens, kick-off, event eller möte på Österlen.


Hos oss finns två konferenslokaler, modernt utrustade med plats för 50 respektive 12 personer. Den stora lokalen möblerar vi självklart efter ditt önskemål. Den lilla lokalen står alltid i styrelsesittning. I lokalerna ingår projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial, gratis wifi samt vatten och frukt. Hotellanläggningen passar även bra för seminarier och mindre sammanhang som ostörda arbets- och styrelsemöten. Vi ser till era önskemål och behov!

Vi är stolta medlemmar och samarbetspartners till Skånska Möten som bokar och marknadsför mötesanläggningar i hela Skåne. Örums Nygård är därmed utvalt att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett fyrtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan.

Vi samarbetar även med Kontur Konferens AB


Varför väljer företag att ha sin konferens på Örums Nygård?

Hör två av våra återkommande gäster berätta;

"Jag och mina kollegor hade nyligen förmånen att hålla vår konferens på Örums Nygård Spa Konferens AB och det var en fantastisk upplevelse. Teamet tog hand om oss på ett exemplariskt sätt. De var mycket välkomnande och uppmärksamma på våra behov under hela vistelsen.

Lokalerna var välutrustade och rena, vilket skapade en trevlig och produktiv arbetsmiljö för våra möten. Maten som serverades var utsökt. Vi uppskattade verkligen den avslappnade atmosfären som Örums Nygård erbjöd, vilket främjade samarbete och kreativitet bland våra deltagare.

Vi är tacksamma för den positiva upplevelsen och har inget att invända mot. Vi ser fram emot att återvända i framtiden. Tack så mycket, Helen och hela teamet på Örums Nygård Spa Konferens AB!"

Sven-Erik Andersson, Sjöbohem


"När vi genomför ledarutvecklingsprogram söker vi en miljö som är avskild och ger lugn och ro, där vi och våra deltagare kan fokusera på uppgiften. Det hittar vi på Örums Nygård, där det är en skön och avkopplande stämning. Här får vi ett personligt bemötande, vi vet att maten är god, vällagad och snyggt upplagd, att konferensrummet och tekniken fungerar bra och att fikan alltid är fräsch och genomtänkt. Hotellrummen är smakfullt inredda och ger lugn och harmoni - det är viktigt att kunna vila bra mellan arbetsdagarna och vi vet att våra deltagare uppskattar att kunna koppla av i spaet eller njuta framför brasan efter en intensiv dag."

Susann Arvidsson, Aktiv Utveckling
Lena Holmberg, Karakai AB

Kontakta oss för pris

Vänligen kontakta oss om ni har några frågor angående er konferens och för prisförslag.

Ring oss på 0411-52 40 80 eller skriv till info@orumsnygard.se

Kombinera konferensen med aktiviteter...

Passa på att kombinera konferensen med någon gruppstärkande aktivitet. Vi samarbetar med Adventura som erbjuder en rad spännande aktiviteter som ni kan läsa om i deras aktivitetsbroschyr.

Vad är just ert företag intresserade av?
Önskar ni ta det lite lugnare kan vi arrangera vinprovning i samarbete med Köpingsbergs vingård ett stenkast härifrån eller whiskyprovning med High Coast Whisky.

... eller föreläsning

"Ledarskap när det är som bäst"
Carina Jönsson (CJ Consulting) har stor erfarenhet av ledarskap och ledarskapsutveckling. Nu föreläser hon om ledarskap med fokus på ett effektivt personligt ledarskap hur du prioriterar och skapar möjligheter för dig och ditt team. Att följa planer och nå mål – med ett effektivt personligt ledarskap blir din roll enklare. Nyckeln är kommunikation och tydlighet. Ett ledarskap i balans ger resultat och är dessutom väldigt kul och belönande. Du får inspiration och handfasta tips på hur du med ledarskap ökar möjligheterna till att vara den attraktiva arbetsgivaren du vill vara, agerar utifrån värderingar som är gemensamma och har kul på jobbet.

Låt er under 1,5 timme inspireras och ta del av Carinas tips och erfarenheter.

Kontakta oss på 0411-524080 alt info@orumsnygard.se för bokning.
Vi hjälper er gärna att skräddarsy ert arrangemang!

Sova gott är viktigt för en bra konferens

Därför har vi utrustat våra rum med riktigt sköna sängar och alla deltagare bor nära varandra med gemensamt sällskapsrum.

Läs mer om våra rum

Kontakta oss för prisförslag

Vänligen kontakta oss om ni har några frågor angående er konferens och för prisförslag.