Vill du vara med på en spännande resa och bli en del av vårt härliga team?

Örums Nygård är det familjära gårdshotellet på Österlen beläget mellan Ystad och Simrishamn. Hotellet har 21 rum, två konferensrum, ett spa, en restaurang som är öppen året runt samt sommartid en pop up restaurang i BBQ stil i gårdens loge. Hos oss ska alla känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om man är här privat eller deltar i en konferens. Vår anläggning är öppen året runt och vi som jobbar här har en stark känsla för att ständigt leverera det bästa till våra gäster. Med vår laganda erbjuder vi en härlig arbetsplats med många trevliga kollegor.

Nu planerar vi för fullt för vår & sommar och är i behov av personal på en del positioner. Vi behöver förstärkning inom kök, servis, disk och städ. Läs under respektive område:

Service crew - en mix av servis, reception och städ, tillsvidare minst 75%

Nu behöver vi förstärka vårt team ytterligare och erbjuder en tillsvidaretjänst på minst 75%. Ju mer flexibel och allround du är, desto större blir tjänsten - vi har helt enkelt ett behov inom flera arbetslag! Arbetet är väldigt varierande och du kommer ingå i ett glatt gäng på en arbetsplats med hjärtat på rätta stället. Läs gärna mer om vår anläggning här på hemsidan. Tjänsten kan tillsättas omgående och rekrytering sker löpande. Tveka inte att skicka in ditt CV till jeanna@orumsnygard.se

Frukost

Som frukostvärdinna är du den första som möter våra gäster och med en kanonstart på dagen kan det bara bli en bra fortsättning! Är du en matintresserad, morgonpigg och serviceglad människa, tveka inte att söka till jeanna@orumsnygard.se

Servis & disk

Nu erbjuder vi dig ett superroligt jobb – i servisen hos oss på Örums Nygård!

Jaha, vad menar vi? Jo, vårt kök med Linus i spetsen lagar helt ljuvlig mat, vår serveringsansvariga Victoria dryckesmatchar, vi är ett sammansvetsat & glatt gäng, har otroligt trevliga gäster och en mysig restaurang! Sommartid öppnar vi upp vår häftiga pop-up restaurang i logen med grillen i fokus.

Vi söker dig som vill börja redan nu under helgerna i vår, fortsätta under sommaren (då vi har öppet veckans alla dagar) samt jobba vidare under helgerna i höst. Du ska ha fyllt 18 år, ha körkort och bil då vi ligger ute på landet. Har du erfarenhet av branschen är det ett stort plus, men det viktigaste är dock att du sätter gästen i fokus och gillar gott samarbete!

Tveka inte, utan skriv några rader och skicka till jeanna@orumsnygard.se så hörs vi!

Städ

21 rum, ett spa, en bar, två konferenser och en restaurang sköter sig inte själv! Vi söker dig som vill bli en del av vårt städteam. Det handlar främst om helger nu i vår, men sen hela sommaren då vi har öppet alla dagar i veckan. Såklart är det en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete, men vi tänker att om du är serviceinriktad, trevlig, noggrann och företagsam så löser sig resten!

Känner du dig taggad, nyfiken och glad när du läser detta? Tveka inte att skicka in din ansökan till jeanna@orumsnygard.se

Vi går igenom ansökningarna löpande.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Välkommen med din ansökan

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev till jeanna@orumsnygard.se

Har du några frågor om tjänsten kontakta Maria Hallin eller Jeanna Rönn på 0411-52 40 80.

Ett litet smakprov

Välkommen att kontakta oss

Har ni några frågor om vårt hotell, restaurang eller önskar besöka oss? Ring oss på 0411-52 40 80 eller skicka ett mail!