Följ med på en gastronomisk resa då vi gästas av vinbonden Carl-Otto från Köpingsbergs vingård. Tillsammans med vår köksmästare Linus bjuder de in er till en lärorik och välsmakande kväll där ni lär er hur man kombinerar mat & mousserande vin på bästa sätt.

Menyn består av en fyrarätters middag;

  • Halstrad pilgrimsmussla med potatisrisotto med smak av libbsticka och mejram
  • Skinnstekt gösfilé med blomkålspuré med smak av tryffel samt terrine av ekskivling
  • Saltimbocca – Roulad av kalvytterfilé, parmaskinka, salvia med kräm av mannagryn och rökt ost samt semitorkad tomat
  • Chokladfondant med mango och passionsfrukt

Praktisk info om provningen;

Kostnad: 750 kr (betalas via faktura)
Boka till en övernattning för endast 990 kr/dubbelrum inkl. spa och frukost
Bokningen är inte personlig. Köpta biljetter kan inte återköpas.
Köp ett presentkort på www.orumsnygard.se/presentkort eller boka via receptionen på 0411-524080 alt. info@orumsnygard.se
Sista bokningsdag 23/1.