Följ med på en gastronomisk resa då vi gästas av vinbonden Carl-Otto från Köpingsbergs vingård. Tillsammans med vår köksmästare Linus bjuder de in er till en lärorik och välsmakande kväll där ni lär er hur man kombinerar mat & mousserande vin på bästa sätt.
Menyn består av en fyrarätters middag;
- Halstrad pilgrimsmussla med potatisrisotto med smak av libbsticka och mejram
- Skinnstekt gösfilé med blomkålspuré med smak av tryffel samt terrine av ekskivling
- Saltimbocca – Roulad av kalvytterfilé, parmaskinka, salvia med kräm av mannagryn och rökt ost samt semitorkad tomat
- Chokladfondant med mango och passionsfrukt
Praktisk info om provningen;
Kostnad: 750 kr (betalas via faktura)
Boka till en övernattning för endast 990 kr/dubbelrum inkl. spa och frukost
Bokningen är inte personlig. Köpta biljetter kan inte återköpas.
Köp ett presentkort på www.orumsnygard.se/presentkort eller boka via receptionen på 0411-524080 alt. info@orumsnygard.se
Sista bokningsdag 23/1.