Ja, nu har Linus komponerat vårens smarriga helgmeny som gäller fr o m fredagen den 12 maj! Besöker du oss mitt i veckan kontaktar du receptionen för aktuell meny. Bokar bord gör du enkelt genom receptionen på 0411-524080 eller info@orumsnygard.se.
Förrätt
Bao buns med kallrökt hälleflundra, fänkålsmarinerad grön Skillingesparris samt ramslöksäggkräm och syrad silverlök
165 kr
Varmrätt
Havsöring med ramslökskrisp och smörkokt kålrabbi samt rostad spetskål och emulsion av brynt smör
eller
Ankbröst med friterad boll av confiterat anklår och potatis samt rostad spetskål, brynt morotspuré och rödvinssky med fermenterad peppar
310 kr
Dessert
Vit chokladmousse med kola och rostad mandel samt inkokta rabarber och curd av citronverbena
115 kr
Vi erbjuder alltid vegetariskt alternativ
Varmt välkomna till oss!