Ja, nu har Linus komponerat vårens smarriga helgmeny som gäller fr o m fredagen den 12 maj! Besöker du oss mitt i veckan kontaktar du receptionen för aktuell meny. Bokar bord gör du enkelt genom receptionen på 0411-524080 eller info@orumsnygard.se.

Förrätt

Bao buns med kallrökt hälleflundra, fänkålsmarinerad grön Skillingesparris samt ramslöksäggkräm och syrad silverlök

165 kr

Varmrätt

Havsöring med ramslökskrisp och smörkokt kålrabbi samt rostad spetskål och emulsion av brynt smör

eller

Ankbröst med friterad boll av confiterat anklår och potatis samt rostad spetskål, brynt morotspuré och rödvinssky med fermenterad peppar

310 kr

Dessert

Vit chokladmousse med kola och rostad mandel samt inkokta rabarber och curd av citronverbena

115 kr

Vi erbjuder alltid vegetariskt alternativ

Varmt välkomna till oss!